Hvad koster det?  Ægteskabsdialogweekenden er en gave fra par som har deltaget på tidligere weekender.
  Det koster 500 kr. at tilmelde sig, derudover blir man ikke præsenteret for nogen regning. Omkostningerne pr. par oplyses på weekenden. Og man bliver opfordret til at give en gave som dækker udgiften.

  Grunden til at vi beder om en gave, i stedet for at opkræve en kursusafgift er, at vi ønsker at weekenden skal være en mulighed for alle par, uanset deres økonomiske situation. Vi ønsker ikke at nogen skal være forhindret i at deltage i en weekend af økonomiske grunde. Derfor beder vi alle om at give en gave efter økonomisk formåen, og ikke om fast kursusbetaling.

  Gaven er ikke en betingelse for deltagelse i weekenden, men vi er naturligvis meget afhængige af disse gaver, for at kunne fortsætte arbejdet.

  Omkostningen pr. par er omkring 4700 kr. og ønsker man en yderligere uddybbing af økonmien omkring weekenden, er man velkommen til at kontakte os på mail

  Vil du/I give DialogWeekenden som gave til et andet par, kan man kontakte vores økonomipar, Ane Marie og Andreas Poulsen på tlf.: 2130 8345 og lave en aftale om, hvordan betalingen kan foregå.

Image description