ÆgteskabsDialog

Alle ægtepar fortjener en dialogweekend

Samliv • samvær • samtaleIdé og historikIdéen bag ÆgteskabsDialog er at være til støtte og hjælp for ægtepar, som (selvfølgelig) ønsker et godt, givende og rigt liv sammen.

Idéen bag ÆgteskabsDialog er også, at gøre det synligt, at der er behov for en forebyggende indsats, for at bevare et godt ægteskab.

Idéen er at pege på muligheder og håb, så samlivet kan fortsætte sin vækst i gensidig respekt og glæde

  • for parret
  • for deres børn og familie
  • for vennekredsen

Historien bag ÆgteskabsDialog er ca. 60 år gammel, og har sin oprindelse i den katolske kirke i Spanien. Idéen bag konceptet er siden udviklet og omskrevet, så den passer ind i dansk og skandinavisk forståelse.

ÆgteskabsDialog kom til Danmark i 1995, hvor foreningen Ekteskapsdialog i Norge var med til at støtte opstarten. Pt har ca. 500 par deltaget i en dialogweekend siden begyndelsen i Danmark, og ca. 60 af disse er engageret i et efterarbejde, hvor man mødes regelmæssigt og har fokus på ægteskabet.

Vi har et nært samarbejde med de øvrige nordiske lande, bl.a. gennem udveksling af lederpar og inspirationsmateriale.


Image description

Tags

Dialogweekend ægteskabskursus parforhold konflikthåndtering dialog samtale bryllup relationer ægteskab kærlighed ÆgteskabsDialog Dialogweekender Dialogweekend ægteskabskursus parforhold konflikthåndtering dialog samtale bryllup relationer ægteskab kærlighed ÆgteskabsDialog Dialogweekender Dialogweekend ægteskabskursus parforhold konflikthåndtering dialog samtale bryllup relationer ægteskab kærlighed ÆgteskabsDialog Dialogweekender